juli 6

4 comments

Begynnelsen

I dag, når jeg skriver dette er det fullmåne i stjernetegnet Steinbukken. Jeg har vært i en vidunderlig flyt mens denne månen har vokst. For meg, her og nå, betyr det at jeg har handlet i en væretilstand, ikke i en gjøretilstand. Jeg har fulgt gleden og handlet på impuls. Latt ting skje uten å gruble for mye på verken fortid eller framtid.

Rent praktisk har denne flyten ført til at jeg har laget denne nettsiden. Først bare som en blogg, fordi jeg ville lære meg å lage nettsider, men flyten – gleden og impulsene – har tatt det hele i en ny retning. Det ene har ført til det andre og før jeg visste ordet av det hadde jeg bestilt tarotstokker og klargjort dette nettstedet til å bli nettbutikk!

Jeg har båret en drøm med meg gjennom mange år, og nå har jeg begynt å sette den ut i livet. Jeg har grublet og fundert i evigheter på hvordan denne drømmen skal se ut, uten å helt finne formen, og nå får den en form helt uten at jeg tviler/grubler på det som skjer. Jeg har begynt å gå veien og det føles både skremmende og nydelig.

Drømmen for Awakening to Magic er stor, men jeg tillater meg å begynne i det små og gi meg selv tid til å la det vokse over tid. Jeg ønsker varmt velkommen til awakeningtomagic.no og inviterer deg til å være med på eventyret.


Tags

Heks, Heksekunst, Paganisme, Paganist, Tarot, Tarotkort, Wicca


You may also like

 • Dette var et sted etter min smak. Pusler litt med Tarot og frisker opp gamle halvlærte ting. Det er så gøy, og den alvekortstokken din — åh— den står på handlelista – 🙂 🙂

  • Hei Siri!
   Så gøy at du har funnet veien hit. 😀
   Overraskende mange gamle kjente fra strikkeverdenen føler seg hjemme også her. Kanskje ikke så rart vi har funnet hverandre innen strikking også? 🙂
   Ja, er ikke den stokken bare helt nydelig!? 😀

   Stella

 • Dette var en glede å finne:) Jeg har lett og lett. Ingen kultbutikk rundt her jeg bor. Gleder meg til å se hvordan nettbutikken din utvikler seg. 🙂

  • Hei Vigdis!
   Så hyggelig å se deg her inne. Velkommen!
   Ja, det blir spennende å se hvordan dette utvikler seg, for det vet jeg ikke selv engang. Hihi.

   Stella

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >