juli 21

0 comments

Bittelitt overvelda

Jeg sitter i godstolen og ser utover stua som er full av boblekonvolutter (219 stk), tape (en hel pappeske, der jeg trodde jeg skulle få én rull fikk jeg 36 store ruller), silkepapir (fordi jeg vil pakke inn herlighetene pent før jeg sender dem), tarotkort og røkelse. Det er et vidunderlig syn og en vidunderlig følelse, men samtidig – hvor i alle dager skal jeg gjøre av alt sammen?

Jeg har gjort kunststykket å starte nettbutikk hjemmefra, impulsivt og uten å tenke på hvor jeg skal oppbevare alle de fine tingene fra de lander hos meg til de flytter til nye hjem.

«Hjemmefra» er en ganske liten leilighet som allerede er full. Okay da, jeg skal være ærlig. Den er overfylt. Og som ikke dette er spennende nok venter jeg en pakke på 35 kilo om en ukes tid. Jeg vet ikke hvor stor den er i volum, men det kommer til å kreve sin plass! Jeg har ikke emballasjen som passer til de varene, så jeg må snart bestille pappesker også. Ha ha ha!

Jeg var dritgod i «Tetris» i min tid, og jeg er knallgod til å få mye ut av liten plass, så jeg skal finne en løsning som gjør at jeg og romkameraten slipper å føle at vi bor i et lager. Men samtidig tenker jeg at tida er inne for å sende en aldri så liten bestilling til Universet: Et koselig og billig lite butikklokale i nærheten, med bakrom og toalett, til meg og butikken min.

Det aller første jeg skal gjøre er å fotografere de fine tingene som har kommet inn og få dem på plass i nettbutikken. Den fine fine nettbutkken min!


Tags


You may also like

Velg orakelstokk
Den som venter på noe godt…
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>