juli 13

0 comments

Jeg har åpnet heksebutikk!

Jeg kan nesten ikke tro det. Jeg har startet butikk! Og ikke hvilken som helst butikk, men min helt egen lille heksebutikk. Med tarotkort. Det rare er at ideen til denne butikken ikke var unnfanget for to uker siden. Dette har vært det kjappeste svangerskapet i mitt liv. Fra unnfangelse til fødsel på 13 dager.

Hvis du kjenner meg fra før vet du at jeg også driver en bedrift som heter Kreativ business, der jeg lærer kreative sjeler å tjene (gode) penger på kreativiteten sin. Et av mine mantraer der er «start så smått som mulig, og tillat deg å vokse deg stor». Når kundene mine der spør meg hvor mange produkter de må ha før de kan begynne å selge, svarer jeg alltid «ett». Start med ett produkt og voks inn i rollen som bedriftseier samtidig som butikken din vokser. Og akkurat det har jeg tillat meg å gjøre med Awakening to Magic.

Jeg starter med to produkter. To tarotstokker. Og bare rolig, jeg har flere av hver altså. Hehe. De to stokkene er:

This Might Hurt Tarot

This Might Hurt er designet og tegnet av Isabella Rotman og den er bare så vakker! Den er basert på bildene og symbolikken i den klassiske Rider Waite Smith-stokken, men er modernisert. For eksempel er hestene i The Chariot byttet ut med motorsykler. I love it! Denne stokken er inkluderende og omfavner mangfold på vidunderlig vakkert vis. Her vises grader av funksjonsfriskhet, hudfarger og seksualitet naturlig og nydelig.

Rider Waite Smith

Det føltes helt naturlig for meg å ta inn denne klassiske stokken som en av de første i den nye butikken min. Denne stokken er manges første møte med tarot, og den brukes i veldig mange bøker. Mange nyere stokker baserer symbolikken sin på denne klassikeren, så ja – helt naturlig.

Jeg har allerede bestilt to nye stokker, samt noe digg røkelse, som antagelig kommer innen en uke eller to. Denne butikkbabyen vokser allerede. Yay!

Nå, i åpningsøyeblikket, er jeg så spent. Spent, gira, glad, entusiastisk og litt redd. Det er alltid med litt skrekkblandet fryd at jeg starter noe nytt. Det er mye «tenk om» som surrer rundt i bakhodet. Det er skummelt å vise seg fram. Men det er også vidunderlig herlig og befriende å gjøre det jeg vil gjøre og det er den følelsen jeg holder framme i bevisstheten.

Til deg som besøker meg nå helt i starten: Hjertelig velkommen skal du være! Jeg setter utrolig stor pris på at du er her og jeg håper du har lyst til å følge med Awakening to Magic på nye eventyr.


Tags

Rider Waite Smith, Rider Waite tarot, Tarot, Tarotkort, This Might Hurt Tarot


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>