juni 3

0 comments

Jeg tror jeg var i en alternativ verden i natt

Jeg la meg tidlig i går kveld, leste litt i The Lord of the Rings og sovna før elleve. Alt var i skjønneste orden og jeg var rolig og fornøyd etter en god og produktiv dag på jobb og et superhyggelig møte med en vidunderlig kunde som plukket opp en tarotstokk. Alt lå til rette for en god natts søvn.

Det ble ikke helt sånn. Jeg hadde en urolig natt hvor jeg våknet mye og vekslet mellom å være for varm og for kald. Hver gang jeg våkna hadde jeg groggy angsttanker om at jeg måtte legge ned Awakening to Magic. Tankene var av typen «alt går til helvete», men jeg var altfor trøtt eller ikke helt våken nok til å sjekke inn og ta tak i det. Jeg ville bare sove.

Jeg var akkurat våken nok til å skru på nok en nattahistorie på appen Calm (beste appen!) og la lyden av en behagelig stemme ankre meg og føre meg tilbake inn i søvnen.

Sånn gikk natta. Inn i søvnen, urolig halvvåken, ny nattahistorie, inn i søvnen igjen etter hvert. Like etter midnatt begynte det å regne, noe som overrasket meg litt for det var skyfritt da jeg gikk og la meg. Hver gang jeg våkna var lyden av jevnt sommerregn mot blikktaket under soveromsvinduet mitt den første lyden jeg hørte. En riktig koselig lyd.

Siste gangen jeg våkna kjente jeg at det var morgen og på tide å stå opp. Kaffetørsten signaliserte at det var den tida på døgnet, he he. Jeg hørte fremdeles lyden av regn ute og så at det som kom av lys gjennom de tunge soveromsgardinene var grått. Jeg håpte regnet ville slutte før jeg skulle på tur med hunden, for hunden min har utrolig mye pels og han blir så skitten i regnvær.

Jeg reiste meg opp, gikk det ene skrittet bort til vinduet, trakk gardinene til side (og kjente at noe (hva?) skiftet på seg i det jeg gjorde det), og så ut på strålende sol fra skyfri himmel.

Og jeg bare, hva faen?

Jeg kikket ned på blikktaket og videre til steinhellene i nabogården. Helt tørt. Ikke tegn til at det har regnet på dagevis. Angsten og uroen fra natta var også helt borte, noe jeg var glad for, men samtidig syns var rart. Når jeg har sånne urolige netter må jeg bruke litt tid utover formiddagen på å deale med det for det pleier å henge igjen.

Jeg er ikke så opptatt av parallelle verdener eller alternative virkeligheter, men nå lurer jeg jammen på hvor jeg var i natt. Eller hvilken verden eller virkelighet som tok meg i favnen sin i sommernatten. Det var i hvert fall et sted med lett og jevnt sommerregn mot blikktak hele natta gjennom.

Jeg har hatt mange morsomme opplevelser gjennom livet, men det er første gang jeg har opplevd noe som dette om natta.

Har du hatt lignende opplevelser? Hva tror du det er som skjer?

Jeg trakk Styrke, 7 sverd og 9 mynter. Stokken heter The Light Seer´s Tarot.

Jeg ba tarotkortene om å gi meg innsikt om nattens opplevelse og jeg trakk de tre kortene over. Styrke, 7 sverd og 9 mynter.

9 mynter trakk jeg som dagens kort i går også og da kjente jeg på at det korte ikke bare representerte et øyeblikksbilde, men et lengre tidsrom. En prosess.

Har du det også sånn at du kjenner om kortene svarer for en lenger periode selv om du trekker dagens kort eller stiller et her og nå-spørsmål?


Tags

Alternativ virkelighet, Parallell verden, Tarot, Tarotkort, The Light Seer´s Tarot


You may also like

Velg orakelstokk
Den som venter på noe godt…
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>