september 29

0 comments

Den som venter på noe godt…

I går var jeg på en skikkelig handletur for Awakening to Magic og nå er jeg så utålmodig at jeg holder på å dø. Jeg mener, finnes det noe verre enn å vente på skatter som er på vei? Ja jo, det gjør så klart det, men når det klør skikkelig i utålmodigheten er det ikke lett å vente. Eller sitte stille. Eller gjøre noe produktivt.

Jeg har bestilt mye kult denne gangen også, reisekopper (heter det det på norsk?) i bambus og silikon, morter, oljebrennere, tarotkort, orakelkort, bjelle, eggeglass (de er sååå søtkule!) og nye støpejernsgryter. Tror jeg har glemt noe faktisk, men da får det bli en digg overraskelse når jeg får pakkene.

Kryss fingrene sammen med meg for at overfarten går fort og at jeg har de nye skattene allerede i neste uke!


Tags

skatter


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>