Frakt og levering

Levering


Awakening to Magic pakker og sender vanligvis ordrer innen 48 timer, mandag til torsdag.

Awakening to Magic AS drives av kun én person, derfor kan uforutsette hendelser, slik som sykdom, utsette en og annen levering med en dag eller to. Vi gir deg selvfølgelig beskjed om det skulle oppstå noe som gjør at varene dine blir forsinket. Det samme gjelder ved utsolgte varer.

Du vil få en ordrebekreftelse på e-post fra Awakening to Magic når kjøpet er gjennomført og du får nok en e-post som bekrefter at varene er sendt.


Frakt


Fast frakt i Norge: 100,-.
Egne priser gjelder for Norden og Europa og må beregnes ved hvert enkelt kjøp.


Hente lokalt

Du kan hente din bestilling etter avtale – helt gratis!

Enten på Vålerenga der lageret er (Østerdalsgata 1J) eller på Grünerløkka, der jeg bor.

Det må gjøres avtale om hentetidspunkt og -sted fordi jeg jeg ikke har helt fast tid på kontoret. Vanlig kontortid er mandag til torsdag fra klokka 10.00 til 16.00, men en av de fine tingene med å ha egen bedrift er superfleksibel kontortid. Du kan hente bestillingen utenom kontortiden også, da på Grünerløkka. Fredag til søndag har jeg fri.

Dersom du har valgt «hente lokalt» i kassen må du selv avtale hentetidspunkt med Stella. Send en e-post til shop@awakeningtomagic.no for å avtale henting.


Betaling


Betaling skjer gjennom Stripe og er en helt sikker betalingsmetode, både for deg og meg.


Angrerett og retur


Om du ønsker å returnere varene dine kan du selvsagt gjøre det. Du har 14 dagers angrefrist ved kjøp på www.awakeningtomagic.no i henhold til kjøpsloven.


Awakening to Magic er opptatt av miljøet og vi legger derfor ikke med angrerettskjema i pakken. Du finner angrerettskjema HER  slik at du laste ned, fylle ut, og sende tilbake til oss per e-post. Slik sparer vi papir og trær til gode for jorda vår.


Angrefristen løper fra den dagen du mottar varen, og kan kun benyttes hvis varen leveres tilbake i samme stand som du fikk den. Når du benytter deg av angreretten må du fylle ut vedlagt angrerettsskjema, og legge sammen med varen du vil returnere. Det du betalte for varen vil bli tilbakeført innen 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur. Varene skal være ubrukte og i samme stand og mengde som ved kjøp. Merkelapper skal henge på, samt være pakket i originalemballasje. Fjernet emballasje kan i noen tilfeller bety at varens salgsverdi forringes, og dermed kan ikke angreretten benyttes. Når angreretten benyttes skal du selv betale returporto. Vi anbefaler alltid å sende returpakken som pakkepost slik at den kan spores. Brevpost sendes på kundens ansvar. Vennligst bemerk at vi ikke mottar pakker som er sendt i oppkrav.


Om du ønsker å returnere varen for å bytte den i noe annet, dekker du selv porto. Salgsvarer kan ikke returneres eller byttes.


Om vi leverer feil eller det er feil eller mangler på varene du mottar gjør du følgende:
Send en e-post til: shop@awakeningtomagic.no. Vi ber om at du sender oss en beskjed med en gang du oppdager en mangel. Vi trenger kundenummer, ordrenummer og artikkelnummer på den varen du mangler eller hva som er skadet i pakken din. Feilleveringer vil bli rettet opp umiddelbart. Hvis varen er skadet under transport hjelper vi til med retur og erstatning av varen.
Vi tar forbehold om feil priser, prisendringer og at varer kan være utsolgt eller at lageret ikke stemmer, ettersom feil kan skje.


Last ned angrerettskjema her: angrerettsskjema


>