Om Awakening to Magic

Dette nettstedet er en lekegrind. Min lekegrind. Her skriver jeg om min praksis og mitt liv. De viktigste tingene i livet mitt.

Jeg våknet til magien i mitt eget liv som barn. Kanskje jeg alltid har vært våken og åpen for den. Jeg har alltid følt tilhørighet med naturen og alt i den (vel, det meste), jeg har alltid vært tiltrukket av månen. Som barn hadde jeg ikke noe ord for hva jeg var, det var først tidlig i tenårene at jeg kom over en artikkel som hadde et ord for hva jeg var – heks.

Ordet sang i meg. Vibrerte. Føltes sant og riktig. Og selv om både voksne og venner hånet og latterliggjorde meg når jeg først satt ord på hva jeg følte meg som, har jeg aldri vært i tvil. Det er så enkelt som at jeg er heks, punktum.

Det er mange år siden jeg fant meg selv i ordet heks. Jeg har søkt, famlet, lært, øvd, praktisert, funnet og vært i ett med. Jeg har praktisert alene og sammen med andre. Jeg har selvinitiert meg og jeg har fått en innvielse i en tradisjon.

>